Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

KREVETI

Odaberite krevet koji pruža potpunu udobnost i lakoću spavanja. Nudimo Vam širok izbor drvenih i metalnih kreveta te popularnih boxspring kreveta s prostorom za pohranu. Hespo madraci dostupni su odmah u salonu.

TAPECIRANI KREVETI

Paleta tapeciranih kreveta Hespo obuhvaća desetak modela modernog dizajna i visoke kvalitete izrade.

Većina modela se izrađuje u dvije varijante: sa ili bez spremišta i podizne podnice. Kod modela koji nemaju podiznu podnicu potrebno je naručiti podnicu i madrac odgovarajućih dimenzija, dok je za modele kod kojih je ona ugrađena potrebno samo naručiti odgovarajući madrac. Svi modeli s podiznom podnicom ispod nje imaju praktičan i višestruko iskoristiv prostor („kutiju“).

Grading je dugogodišnji proizvođać tapeciranog namještaja. Modeli se izrađuju u dogovoru sa poslovnim partnerima, vodeći računa da se maksimalna pozornost posveti kakvoći, izgledu i funkcionalnosti. Nudimo veliki izbor kvalitetnih tapeciranih kreveta različitih materijala, dekor-tkanina, boja i oblika gdje svatko može pronaći nešto za svoj ukus. U ponudi su tapecirani kreveti jednostavnog i modernog dizajna, elegantnih linija s mnogobrojnim dodacima.

METALNI KREVETI

Vanjska konstrukcija kreveta i okvir podnice su izrađeni od čelične cijevi dobijene iz hladno valjane trake kvalitete St-37.
Okvir podnice ispunjen je lamelama (LATOFLEX) koje su izra|ene od višeslojnog bukovog furnira (minimalno 6 slojeva) presjeka 53 x 8 mm.
Nosači lamela i čepovi cijevi su izra|eni od polietilena visoke gustoće PEHD.
Svi metalni elementi su površinski zaštićeni pečenim epoksipoliesterskim prahom.

Linea d.o.o.

Žuljanska ul. 1, 20000, Dubrovnik, Hrvatska

info@linea-namjestaj.hr

+385 20 356 012

POŠALJITE UPIT O PROIZVODU