Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

KUĆANSKI APARATI

Nudimo Vam veliki izbor kućanskih aparata vrhunske kvalitete koji će i vizualno savršeno upotpuniti Vašu kuhinju.

Ne pristajte na kompromise – najbolji proizvodi na 1 mjestu. Iskusite kvalitetu!
Na 
Miele se možete uvijek osloniti, naši uređaji Vas neće iznevjeriti. 

Boschevi su kućanski aparati namijenjeni pružanju pametnih, pouzdanih i primamljivih rješenja kako bi olakšali život svaki dan. To naglašava Boschevu ambiciju stvaranja tehnologije koja uvijek služi svrsi.

Želimo da iskusite užitke koje kuhanje, jelo i zabava mogu donijeti u kuhinji opremljenoj Franke proizvodima. I to je ono što nas nadahnjuje da to učinimo prekrasnim.

Whirlpool® uređaji tu su, od pranja posuđa do pečenja kolačića i svega između, kako bi vam pomogli u održavanju dana u pokretu. Naši proizvodi i paketi uređaja napravljeni su misleći na vas.

Uređaji Master Kitchen savršena su kombinacija funkcionalnosti i dizajna. Dizajnirani u Italiji, nude izvrsne performanse tijekom cijelog postupka pripreme hrane, jer su rezultat istraživanja kvalitete.

Midea je najveći svjetski proizvođač kuhinjskih uređaja s misijom stvaranja iznenađujuće prijateljskih rješenja kako biste mogli uživati u životu kod kuće i u vašoj kuhinji.

Iz generacije u generaciju, već 70 godina, uređaji Gorenje dio su obiteljske tradicije. Živimo u vašem domu i dio smo svakodnevnog života. Mi smo dio vaše svakodnevnice, a vi se možete usredotočiti na trenutke i ljude koji vas čine sretnima.

Stvaranje kuhinjske nape ne znači samo njenu proizvodnju. To znači neumorno ulaganje sredstava, ideja i strasti u projekt. Znači smišljanje, skiciranje, dizajniranje, unaprijeđivanje. Napa je središte kuhinje i kao takva mora i može nuditi više i bolje.

Elica je učinkovitost, inovacija i dizajn: u 37 godina više od 53 milijuna obitelji širom svijeta odabralo je nape kako bi kontroliralo kvalitetu zraka u svojim kuhinjama. Doznajte kako Elicine nape redefiniraju vaš svakodnevni život u kuhinji.

Linea d.o.o.

Žuljanska ul. 1, 20000, Dubrovnik, Hrvatska

info@linea-namjestaj.hr

+385 20 356 012

POŠALJITE UPIT O PROIZVODU