Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

STOLICE

Iz velikog izbora modernih blagovaonskih i barskih stolica sigurno ćete pronaći nešto što će upotpuniti Vaš prostor.

Stolice Murales izrađene su od visokokvalitetnog masivnog drveta u vlastitom pogonu s našom tehnologijom i dugogodišnjim iskustvom naših zaposlenika. Radimo precizno i pažljivo, s velikom zahvalnošću za materijal – drvo.

Connubijin veseli i živopisni svijet iznova se otkriva i eksplodira u novu dimenziju sa novom kolekcijom stolica koje su pomno planirane i dizajnirane da budu funkcionalane i oku ugodne

U našoj ponudi imamo stolice tvornice namještaja Spin Valis. Spin Valis proizvodi namještaj od zdravog i ekološki prihvatljivog materijala. Drveni namještaj je premazan biljnim uljima, te ga je moguće reciklirati i vratiti u prirodu.

Snažne suvremene linije, obilježje estetike, zajedno s elegancijom i funkcionalnošću osiguravaju bezvremenski dizajn. Otkrijte kako vaše ideje i naša izrada mogu oživjeti s bogatim bezvremenskim bojama i trajnim završnim obradama u vašem domu.

La Casa omogućuje i odabir vrste nogu za svaku stolicu. Pogledajte izbor modernih La Casa blagovaonskih stolica  i učinite svoju blagovaonicu omiljenim mjestom za primanje gostiju i za druženje!

BARSKE STOLICE

Nudimo vam veliki izbor uredski stolica Connubia. Stolice su modernog dizajna i prilagođene su obliku tijela te tako čuvamo i svoje zdravlje. Pogledajte katalog proizvoda na linku ispod.

Linea d.o.o.

Žuljanska ul. 1, 20000, Dubrovnik, Hrvatska

info@linea-namjestaj.hr

+385 20 356 012

POŠALJITE UPIT O PROIZVODU